26.11.2016

1. Aloitus

Nonniin, Heippa kaikki!
Ajattelin nyt aloittaa blogin puhtaalta pöydältä kun niiin paljon tullut uutta nyt heppapuolelle.
En nyt höpistä turhia joten voitaisiin mennä suoraan asiaan ja hieman sen viereenkin...

Eli siis, hepat jotka meillä oli kotona aikasemmin parivuotta sitten, asuvat nykyään siskoni tallilla. Alunperin meiltä lähti sinne kolme hevosta; Hippu, Aatu ja Antero. Mutta vain poni tulee enää meille takaisin sillä Hippu jää tallille ja Antero jouduttiin Lopettamaan.
Noh, mutta eihän sitä ponia voi yksin pitää, varsinkaan Aatua joka masentuu jos ei ole heppakaveria. 

Joten, me nyt mennään tänään katsomaan erästä tammaa. Muuta en tiedä hevosesta kuin että se on n.163cm korkea, 3v ja ajolle opetettu. Kai sillä joskus ilmeisesti on selässä käyty. Mutta pirun nätti on hevonen kyllä!Eilen sitten hain tallilta jo Anteron loimet ja Aatun kamat tänne kotiin. Järjestelin muutenkin tallissa, pesin kuolaimia, "viikkasin" loimet kaappiin, rasvasin satuloita ja harjasin suojia. Kauheella innolla jo ootan että sais Aatun ja hyvällä tuurilla edellämainitun tamman sille kaveriksi, ikävä jo hevosharrastusta...
Noh, kuitenkin. Lakaisin myös tallin käytävän joka oli hiekkaa ja mutaa täynnä, laitoin tavarat paikalleen ja löin pari naulaa seinään ylimääräisille remeleille. 
Tänään päivällä kun ollaan tultu sitä hevosta kattomasta niin menen tekemään tarhat. Tai no,vetämään alas sähkölangan koska tuo poni ei pysy pelkässä lankkutarhassa.


On muuten pakko sanoa, lämmin vesi suoraan tallista, liukuovet, pihatto ja hoitopaikka käytävällä tuntuvat ylellisyydeltä entisen tallin jälkeen. Siellä kun ei ollut käytäviä eikä mitään, ainoastaan vain karsinat ja ovi. :DNäkyy vähän tarhaa, tuolla vasemmalla olis pihatto


Aatu ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti